OKOŠTUJ ČERSTVOU NADÍLKU VÝVARŮ

OKOŠTUJ ČERSTVOU NADÍLKU VÝVARŮ
Tlapku na srdce, piješ?

Voda je nejenom zázrak z přírody, ale taky je velmi potřebná pro nás chlupáče i tvé páníčky. Jako u všeho, i mnoho, či málo vody škodí.

Nedostatek tekutin vede v tom horším případě až k dehydrataci chlupáče. A to nejen v létě - na to pozor, páááničci. V takovém případě už nemáme ani energii na běhačku. Nedostatek tekutin pak dále způsobuje problémy s ledviny. Nadbytek zas ředí potřebné látky v krvi a také způsobuje problémy s játry a tak dále. Proto řekni páníčkům, ať se o tvou misku s vodu vzorně starají – s tím kohoutkem ti to přece bůhvíjak nejde, že?

Když už mluvíme o tekutinách, máme pro tebe způsob, jak nejenom doplnit vodu, ale i kvalitní dávku živin. Že nevíš, o co se jedná? Tak ti tedy napovím: je to mokré a chutné. Ano, uhodl si – naše superskééé vývary – které si jako všechny naše fajnovky vyrábíme sami v našem Křupavém místě na Praze 9!

Tvá miska by měla vždy obsahovat nejen fajnové masíčko či granule, ale taky čistou vodu, či náš poctivý vývar. Aktuálně vyčmucháš tři druhy, BAF!


HOVÄDSKÝ VÝVAR

Klasika mezi vývary! Užij si do sytosti nadílku lahodného vývaru z volně se pasoucích krav z Čech & Slovenska.



LOSOSOVÝ VÝVAR

Zbožňuješ vůni moře & ryb? Tak pro tebe je tady na doporučení námořničky Špagetky a kapitánky Sušienky Lososový vývar, kde, jak už napovídáme, vyčmucháš lososa. Samozřejmě z volného výlovu.



ZVERINOVÝ VÝVAR

Jsi v divočině jako doma? Ááá ze všech vůní a pachů v lese se můžeš zbláznit? Pro takové gurmány tady máme Zverinový vývar, kde objevíš jelena & daňka, kteří ti dodají energii na další běhačky právě v tvé oblíbené divočině! Šup s ním do batůžku a užívat si nová dobrodružství, BAF! Najdeš jedině v Křupavém místě.



TIP: Jsi závislák na granulích? Ať ti páníček tyhle fajnovky zalije některým z našich vývarů - bude se ti lépe trávit.

P.S.: Vývary ti budou nápomocné i při různých problémech s trávením, kdy je lepší dát bříšku oddych a být pouze o poctivých vývarech, které tě postaví na nohy cobydup. Jsou vhodné také pro kámoše BARF-isty. Ááá - všechny naše produkty včetně vývarů jsou bez umělých přísad, dochucovadel, konzervantů, či jiných nesmyslů.